Login   |   Napredna pretraga  |   English
 
 
Ponuda

  

BOSCH
    Dobrodošli kod Bosch plavih alata, alata za profesionalce iz zanata i industrije. Poslovno područje Power Tools Bosch grupe je svetski lider tržišta za električne alate i pribor električnih alata. Bitni faktori uspeha su snaga i brzina inovacije.
   Važno područje unutar naše lepeze proizvoda su akumulatorski alati sa litijum-jonskom tehnologijom, na primer: akumulatorski odvrtači, akumulatorske ugaone brusilice, akumulatorske ubodne testere ili akumulatorski elektro-pneumatski čekići za bušenje.
 
 
   U području obrađivanja kamena i betona vodeći smo proizvođač elektro-pneumatskih čekića za bušenje, bušilica, vibracionih bušilica i uređaja za jezgrovanje. Sa izumima SDS-plus i SDS-max Bosch poslovno odeljenje za električne alate postavilo je standarde tržišta za prihvate priborskih alata.
 
 
   Za stolare i tesare u zanatu obrade drveta nudimo futurističke stone kružne testere, ubodne testere, ručne kružne testere i univerzalne testere.
Asortiman za drvo dopunjujemo ekscentar brusilicama, tračnim brusilicama, vibracionim brusilicama, rendama i lančanim testerama. Naši alati za obradu metala iskazuju se najvećom snagom i robusnošću. Bez obzira da li se radi o ugaonim brusilicama ili ravnim brusilicama.
Za sve plave električne alate nudimo odgovarajući sistemski pribor. Taj pribor obuhvata na primer vođice za površinske glodalice i testere za uranjanje te odgovarajuće sisteme za usisavanje prašine.
 
 

   Tipično Bosch! Istinski profesionalac!
 

 
 
 

 

"DELTA TERM" d.o.o., Svetog Save 20, 11271 Beograd, Srbija
Programming by Delphin Software  &  Hellas Computers - All Rights Reserved