Login   |   Napredna pretraga  |   English
 
 
O nama
Ponuda

 

 

 

„DELTA TERM“ d.o.o. je preduzeće koje se bavi trgovinom i inženjeringom u oblasti vodovoda, kanalizacije, sanitarija, grejanja i klimatizacije. Osnovano je od strane zanatske radnje VODOTEHNIKA, renomiranog izvođača radova gore pomenutih instalacija..

 

 

Istorija firme

 

        Vodotehniku je osnovao Jakov Milanović 1929. godine. Od svog osnivanja do 1943. godine razvija se u firmu sa nizom izvedenih reperezentativnih objekata tog vremena. Posle II svetskog rata posluje kao zanatska radnja koja zapošljava 3-5 radnika (zakon u socijalizmu ograničava broj zaposlenih u privatnom sektoru). 1970. godine Vodotehnika prelazi u vlasništvo Dobrivoja Milanovića.

 

        Devedesetih godina, sa prelaskom na novi sistem društvenog uređenja, Vodotehnika u cilju proširenja delatnosti osniva 1995. godine trgovinsko – izvođačku firmu Delta Term, koja je u celokupnom vlasništvu Dobrivoja Milanovića. Po porodičnoj tradiciji, 2012. firmu nasleđuje Ivan Milanović.

 

        Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu Delta Term ubrzo postaje tržišni lider u svojoj oblasti. Prvi na srpskom tržištu (1996) plasira novu tehnologiju cevnih sistema PPR, Pex-Al-Pex i inox flexi cevi. Uvodi nisko temperaturne sisteme sa alternativnim izvorima energije. 

 

 

 

Delta Term danas

 

          "Delta Term" danas raspolaže sa 3.500 kvadratnih metara poslovnog prostora, veleprodajom, maloprodajom i magacinskim objektima sve u svom vlasništvu. U  novom prodajno-distributivnom centru od preko 2.500 kvadrata, instaliran je najsavremeniji sistem klimatizacije, toplotna pumpa voda-voda u kombinaciji sa plafonskim i podnim grejanjem i hlađenjem. Svi radovi od projektovanja i izvođenja do puštanja u rad su delo stalno zaposlenih radnika u Delta Term-u. Ovim savremenim tehničkim i ekološkim rešenjima potvrdili smo opredeljenje firme ka praćenju i primeni vrhunskih tehnologija.

 

            Raširena prodajna mreža preko svojih distributera u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj nam omogućava stalno praćenje tržišta. Sa svojim inženjersko - tehničkim kadrom u mogućnosti smo da projektujemo, pružimo tehničku podršku i izvedemo objekte svih namena. Zastupnici smo ili jedan od glavnih distributera više od 40 renomiranih evropskih firmi.

 

 

    "Delta Term" d.o.o. predstavlja sintezu osamdesetogodišnjeg iskustva i najboljih rešenja vodećih evropskih proizvođača u oblasti vodovoda, kanalizacije, sanitarije, grejanja i klimatizacije.

 

 

            Možemo slobodno reći da nam upravo dugogodisnje znanje i iskustvo, uz ponudu opreme vrhunskog kvaliteta, daje najveću prednost u odnosu na sve druge trgovačke firme. Težimo da uvek imamo robu vrhunskog kvaliteta u dovoljnim količinama na lageru sa različitim nivom cena, ali nikad ispod dozvoljenog standarda. Budite uvereni da svaki od 12.000 artikala koje imamo na lageru je prethodno proveren (u praksi).  

 

  

"DELTA TERM" d.o.o., Svetog Save 20, 11271 Beograd, Srbija
Programming by Delphin Software  &  Hellas Computers - All Rights Reserved