Login   |   Napredna pretraga  |   English
 
 
Ponuda

  

RADIJATOR INŽENJERING
    "Radijator inženjering" d.o.o. u poslovnom smislu je pravni naslednik zanatske radnje "Radijator" koja je osnovana 1991. godine, čija je osnovna delatnost bila montaža i održavanje centralnog grejanja čime se i danas bavimo. Prvi toplovodni kotao na čvrsto gorivo izradili smo 1985. godine.
 
 
   Preduzeće u današnjoj formi postoji od 2002. godine, i iz godine u godinu, napreduje velikim koracima, uvek se trudeći da bude prvo u primeni novih tehnologija, kvalitetu proizvoda i osvajanju novih - evropskih tržišta.
 
 
   Kako smo proširivali i usavršavali proizvodnju tako smo došli do nivoa da se kotlovi prave najsavremenijim svetskim tehnologijama. Iz oblasti sečenja limova izdvajaju se: sečenje laserom, CNC plazma postupak i CNC probijanje. Postupak zavarivanja izvodi se robotski kao i upotrebom automata.
Najbolji pokazatelji kvaliteta proizvoda i usluga jeste činjenica da se svake godine proizvodnja povećava za 30-40% što prati i porast broja zaposlenih.
 
 
   Danas "Radijator-inženjering" zapošljava preko 350 radnika od kojih je 40 dipl.maš.ing. koji svakodnevno rade na usavršavanju kvaliteta proizvoda.
Sigurna postojanost kvaliteta, kako proizvoda tako i poslovanja firme, potvrdena je dobijanjem sertifikata sistema kvaliteta ISO 9001:2008.
 

 
 
 

 

"DELTA TERM" d.o.o., Svetog Save 20, 11271 Beograd, Srbija
Programming by Delphin Software  &  Hellas Computers - All Rights Reserved