Login   |   Napredna pretraga  |   English
 
 
Ponuda
03.07.2018
GEBERIT - Ventil tip 333


Geberit - Novi model plovka za nadzidne i basic ugradne kotliće


Informacija br. 1/2018: Geberit dovodni ventil tip 333


Poštovani partneri,


Geberit tip 333

S obzirom na to da je novi Geberit dovodni ventil tip 333 pravo rešenje u većini slučajeva, sva servisna vozila i instalateri bi trebalo da ga imaju u svakom trenutku. Geberit dovodni ventili uglavnom ne zahtevaju nikakvo servisiranje. Sofisticirani sistem decenijama ispunjava sve svoje zadatke bez problema, neprestano, potpuno automatski i uz vrhunsku preciznost.

Problemi mogu nastati jedino zbog naslaga kamenca ili neuravnoteženog mineralnog sastava vode. Upravo zbog toga su naši inženjeri razvili još bolji dovodni ventil. On se sada sastoji od samo 20 delova i pogodan je za instalaciju u gotovo svaki tip vodokotlića, bez obzira na to da li je u pitanju keramički ili plastičan model. Geberit se prijavio za dva nova patenta prilikom razvoja ovog novog ventila.

Sa novim Geberit dovodnim ventilom tip 333, zamena se vrši brzo i jednostavno. Kućište ventila je konstruirano tako, da sprečava povratni protok. Ventil je niskošuman, optimizovan u pogledu protoka i dizajniran za pritisak između 0,1 i 10 bara. To znači da se može koristiti svuda u svetu. Zahvaljujući dokazanoj tehnologiji membrane, na njega ne utiču nečistoće u vodi. Dva plastična ili mesingana navoja dimenzija 3/8" pokrivaju sve potrebe tržišta.

Tip 333 je testiran u skladu sa važećim standardima i dobio je potvrdu od nezavisnih instituta za testiranje proizvoda.


U mesinganom ili plastičnom navoju nalazi se filter za prljavštinu, koji zadržava sve delove iz sistema za snadbevanje, koji su veći od 1,5 mm.
Na takav način sprečava, da dođe do začepljenja u samom ventilu. Svi delovi manji od 1,5 mm zbog dizajna kućišta prolaze kroz celi ventil,
što čini dovodni ventil puno odpornijim na prljavštinu. Filteru pomoću matice pristupimo na jednostavan način.

Geberit tip 333 1Pomoću seta zaptivki (artikl broj 243.801.00.1) možemo na siguran i jednostavan način servisirati dovodni ventil.

Geberit tip 333 2Artikal broj Naziv artikla Zamena za
136.700.00.3 Geberit dovodni ventil tip 333, priključak za vodu bočno, 3/8 136.700.00.1

Geberit tip 333 2

 

"DELTA TERM" d.o.o., Svetog Save 20, 11271 Beograd, Srbija
Programming by Delphin Software  &  Hellas Computers - All Rights Reserved